Computerles


NASDA computerhulp geeft computerlessen afgestemd op de praktijk.

Wij geven privelessen, groepslessen en workshops.

Onze privélessen zijn speciaal afgestemd op uw wensen en op uw situatie, gewoon in uw eigen omgeving. Een privéles duurt gemiddeld 1 uur.

Ook organiseren wij regelmatig groepslessen en workshops. We maken er samen gezellige en leerzame dag van. Een groepsles duurt gemiddeld 2 uur. Ook onze groepslessen en workshops zijn afgestemd op wat u wilt leren.

 In onze computerlessen staat wat u wilt leren altijd centraal.

computerles

Verbeter uw vaardigheden door onze computerlessen.

De samenleving digitaliseert steeds verder. Goede computervaardigheden worden steeds belangrijker. De “digitale kloof” bestaat nog steeds. Niet alleen tussen generaties, arm en rijk of hoog- en laagopgeleid maar ook tussen de burger en de overheid.  En dit terwijl steeds meer overheidsdiensten worden aangeboden via het internet. Denk aan uw belastingaangifte, het aanvragen van vergunningen of een uitkering. Verbeter uw computervaardigheden door onze computerlessen.

Voor beginnende en gevorderde computergebruikers.

Onze computerlessen zijn er opgericht om uw  computervaardigheden verder te ontwikkelen. Wij staan graag voor u klaar. Of u nu meer wilt weten over Excel of het internet. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.