Windows 10 komt eraan!


In juli wordt de nieuwe Windows 10 uitgebracht in maar liefst zes verschillende smaken:

Windows 10 Home

Deze versie is het meest geschikt voor de consument. Windows 10 is geschikt voor computers maar ook voor tablets. Deze versie kan met spraak bestuurd worden. Ook kan de computer of tablet met gezichtsherkenning ontgrendeld worden.

Windows 10 Pro

De pro versie is meer gericht op de zakelijke markt, maar kan ook thuis worden gebruikt. Er zitten extra functionaliteiten op het zakelijke gebruikers makkelijker te maken.

Windows 10 Enterprise

Speciaal ontwikkeld voor de grotere organisaties. Vooral aan de beveiliging en het beheer is verder ontwikkeld. Verder zijn er extra functies ontwikkeld om het besturingssysteem makkelijk te installeren.

Windows 10 Education

Voor scholen en universiteiten heeft Microsoft een aparte versie ontwikkeld. Eigenlijk is deze versie gelijk aan de Enterprise editie met het verschil dat deze versie gebruikt kan worden om bestaande Windows 10 Home en Pro versies te upgraden.

Windows 10 Mobile

Smartphone en tablet gebruikers kunnen ook met Windows 10 mobile aan de slag. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten en sluit ook je mobiele apparaat aan op een grootscherm.

Voor de meeste gebruikers zal Windows 10 Home de meest geschikte versie zijn. Gelukkig wordt Windows 10 in het eerste jaar na verschijning een gratis update voor de gebruikers van Windows 7, 8.1 en Windows Phone 8.1.

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>